""
Home of Kings & Queens
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad Basketbollförening
Basket

Vi växer och behöver bli fler coacher, ledare & funktionärer
2022-08-19 09:06

KFUM Kristianstad Basket växer och nu behöver vi dig som vill göra en insats hos oss.

 

Vi letar efter dig med ett hjärta för föreningsliv - hos oss är ingen insats för liten!

Älskar du dessutom basket, har basketkunskap eller ledarerfarenhet från annan bollsport är det ett stort plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill sprida din glädje och kunskap i vår klubb. Spelarnas utveckling, hälsa och glädje ska ligga i fokus. Vi eftersträvar att vara en klubb som har en fin klubbanda och samhörighet, vilket gör att man vill stanna kvar, både som spelare och ledare. Vår förhoppning är att våra medlemmar i framtiden ser tillbaka på sina basketår med glädje. 

 

I vår klubb finns det möjlighet att delta från 4 års ålder i det vi kallar, FamiljeBasket - där man deltar med en förälder. BasketLek för 6-8 åringar, BasketSkola för 8-12 åringar. Vidare har vi 11 ungdomslag som är ganska jämnt fördelat mellan killar & tjejer, ett herrlag i division 3 samt motionsbasket.

 

Av oss får du en bra och stabil klubb som kommer ta hand om dig på bästa sätt. Vi ser till att du får en bra utbildning inom basket & ledarskap med hjälp av befintliga tränare, Skånebasket, Svensk Basket samt RF/SISU. Vi kan betala en symbolisk ersättning för din tid och ditt engagemang.

 

Känner du att du skulle vilja bli en del av vår förening så är du välkommen att höra av dig till info.kfumc4basket@gmail.com

 

Vi har just nu behov av;

Assisterande Ungdomstränare

Styrelseledamöter

Hallvärd vid matcher

Arbetsvilliga vuxna


Nyhetsarkiv
Anwar2022-08-17 14:44
Sommarbasket2022-06-27 11:31
Öppen hall i sommar2022-06-07 10:10
Avslutning 31/52022-05-23 08:41
 
Bli medlem
Följ oss
Stötta oss
Sponsorer
Partners