""
Home of Kings & Queens
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad Basketbollförening
Basket

Karin Selanders BasketFond

Efter 26 år med ordförandeklubban lämnade Karin med flaggan i topp. Som tack för hennes insatser genom åren instiftade klubben en fond i Karins namn som vi kallar Karins BasketFond. Karin har alltid varit noga med att "alla ska med oavsett bakgrund" och det kommer vara fondens syfte.

 

Vill du bidra till fonden?

Swisha valfri summa till klubben; 123-420 97 06

Märk swishen med KARINS BASKETFOND, tack för ditt bidrag!

 

===

 

Hur söker du pengar från Karins BasketFond?

Vill du söka pengar från Karins BasketFond skriver du ett mejl till info.kfumc4basket@gmail.com. I mejlet behöver du;

1. Beskriva vad du behöver pengarna till.

2. Motivera varför du behöver stöd.

3. Beskriv vilken egeninsats du gör eller kan tänka dig att göra för klubben. Exempelvis sitta i sekretariat, döma eller coacha ett lag. Alla dessa uppgifter ger en viss inkomst som vi gärna ser att man utför innan man ansöker om stöd från BasketFonden.

 

Beslut

Klubben kommer tillsammans med Karin och din coach sedan avgöra hur vi väljer att stödja just dig. Man kan söka bidrag hur ofta man vill och till vad man vill så länge det är kopplat till basketspelande. Dock kräver vi alltid att man betalar medlemsavgiften själv - man måste således vara medlem i klubben för att kunna söka pengar från Karins BasketFond.

 
 
Följ oss
Stötta oss
Sponsorer
Partners
Försäkring