Home of Kings and Queens
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad Basketbollförening
Basket

Vår vision & verksamhetsidé

Vår vision

 

KFUM Kristianstad Basket skall bedriva basket för barn, ungdomar och vuxna.

Vi vill på alla nivåer bedriva vår idrott så att den utvecklar människor positivt såväl fysisk och psykiskt, som socialt och kulturellt.

Idrott är fysisk aktivitet som vi utför för att kunna prestera mera, ha roligt och må bra. Idrott består av träning och lek, tävling och uppvisning.

 

Inom ungdomsidrotten och vuxenidrotten skiljer vi på prestationsinriktad tävlingsidrott och hälsoinriktad bredd -och motionsidrott.

I tävlingsidrotten är prestationsförbättring och goda tävlingsresultat vägledande. I den hälsoinriktade bredd -och motionsidrotten är trivsel och välbefinnande normgivande medan prestation och resultat är av underordnad betydelse.

 

Verksamhetsidé

 

KFUM Kristianstad Basket skall bedriva både tävlingsidrott och breddidrott för båda könen, där den individuella ambitionsnivån bestäms av den enskilde medlemmen.

Föreningen skall aktivt söka fler ledare. Föreningen ska värna om sina ledare, både genom uppmuntran och genom utbildning. För att upprätthålla en hög kompetens bland våra ledare ska fortbildning prioriteras. 

 

Klubbens ungdomar ska uppmuntras till utbildning och ansvarstagande inom klubben.

 

//
Antagen vid senaste årsmötet

 
Följ oss
Sponsorer
Partners