""
Home of Kings & Queens
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad Basketbollförening
Basket

KFUM Kristianstad Baskets webbshop

Välkommen till klubbens webbshop, här kan du köpa träningskläder, snygga off-court-kläder och basketutrustning. Det är viktigt att du läser instruktionerna nedan innan du beställer:

 

Practice set & shooting shirt kommer att kunna beställas en gång på hösten (aug/sept) och en gång på våren (jan/feb).

Övriga plagg beställs löpande men beställningen skickas den sista varje månad.

 

När beställningen skickats är det 5-7 veckors leveranstid.

 

Hur går det till?

1. Leta bland artiklarna i webbshoppen och klicka i de produkter du önskar beställa, välj storlek och klicka "Lägg till i kundvagn".

 

2. När du kommer till "utcheckning" så skall du;

    - fylla i ditt lagnamn i företagsfältet och din tränares namn i fältet för organsiationsnummer; tex: "HU11 Johan".

    - fylla i eventuella namn- & nummertryck i fältet för referens.

    - fyll sedan i resterande information och klicka "Lägg order"

 

3. Efter att du bekräftat din beställning så kommer du bli kontaktad av webbshopps-ansvarig för eventuella följdfrågor kring din beställning tex. personliga namn och nummer, om det erbjuds på någon av varorna du beställt.

 

4. När du fått din order bekräftad via mejl ska du betala din beställning direkt, det gör du direkt till KFUM Kristianstad Basket via swish; 123 316 93 07 (observera att detta är ett swishkonto som endast används för kläd-betalning). Märk din swish med Klubbkläder, spelarnamn & vilket lag spelaren tillhör.

 

Alla beställningar lämnas ut i samband med träning och är fraktfria, inga kläder kommer lämnas ut om de inte är betalda.

 

Klicka här för att komma till webbshopen

===

Utprovning

Klubben kommer ordna utprovningstillfällen vid jämna mellanrum, följ oss på sociala medier kfumc4basket för att inte missa utprovningstillfällena. 

 

Webbshoppen är en  "on demand shop"

För att få ekonomi i webbshopen och ha ett brett utbud så har vi valt att inte ha något lager. Vid månadsslutet görs en samlad beställning av det som beställts under månaden, på detta sätt kan vi hålla priset nere för både klubb och köpare. Det betyder att det kan ta upp till 7 veckor från order till leverans.

 
Följ oss
Stötta oss
Sponsorer
Partners
Försäkring