""
Home of Kings & Queens
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad Basketbollförening
Basket

Bli medlem i KFUM Kristianstad Basketbollförening
BLI MEDLEM
JOYNA, OSS!
2024-04-19 08:32

Vill du prova lyckan och samtidigt stötta KFUM Kristianstad Basket, då ska du köpa en lott i Folkspels nya lotteriet JOYNA. Du bidrar då till att fler barn & ungdomar får en meningsfull fritid med världens bästa sport - BASKET! Du startar din lott-prenumeration via länken nedan;

 

Köp din lott här!


Detta är JOYNA
- Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner
- 160kr/mån (40kr/veckan)
- Säljstart 3 april

- Första betalning 27 maj
- Första dragning 7 juni

- Ingen bindningstid!

 

Tack för ditt stöd!

 

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

Svensk Basket Cares
2024-04-15 12:53

Inom konceptet Svensk Basket Cares lyfter vi ett specifikt tema. Vi tar upp ämnen som direkt eller indirekt påverkar många inom Svensk Basket. Ämnen som kan anses vara lite tabu eller helt enkelt är ämnen som vi tycker behöver lyftas.

 

Ätstörningsproblematik är en allvarlig och delvis missförstådd psykisk sjukdom som drabbar många, inte minst inom idrotten. Vi vill öka medvetenheten och förståelsen för vad ätstörningsproblematik är och vilka konsekvenser denna problematik kan innebära. Men även vilket stöd och hjälp det finns att få – både för dig som själv är drabbad och för dig som står nära en person med ätstörningsproblematik. ➡️Läs mer här!

 

Nästan hälften av alla basketspelare i Sverige har, eller kommer att få, mens. Ändå är det någonting som sällan lyfts eller diskuteras. Det vill vi ändra på - för det går nämligen att utnyttja menscykelns olika faser för att maximera träningsresultat. ➡️ Läs mer här!

 

===

#SvenskBasket

#SBCares

#C4BasketCares

 

"Save The Date" & Tack till våra turneringssponsorer!
2024-04-11 09:24
Till våren kommer klubben att arrangera två turneringar i Hammarhallen;
 - KingsCup den 19 maj (för killar födda 2011) - FULL
 - Nationaldagsturneringen den 6 juni (Easybasket födda 12-15).
 
Det blir två härliga heldagar med basket!
 
Markera redan idag datumen i kalendern för vi kommer behöva hjälp av DIG som kan sitta i sekretariatet, döma eller på annat sätt stötta med din erfarenhet och kunskap! 
 
===
 

Stort tack till våra partners som gör våra  turneringar möjliga;

 

Hos Ica Maxi Kristianstad kan du fixa alla vardagsbestyr och handla det du behöver på ett och samma ställe. De har ett brett sortiment av allt från fina färskvaror, säsongens frukter och grönsaker, delikatesser, blommor och skafferivaror till köksprylar, trädgårdsredskap, inredning, böcker och kläder. För alla tillfällen och alltid till låga priser. 

 

Kandyz Kristianstads, stans godaste butik! Med cirka 850 olika sorter i lådorna så har de Kristianstads bästa utbud av superfärskt lösgodis. I butiken finns även ett glasscafé samt stort sortiment av snacks och olika typer av drycker. En avdelning fylld med heliumballonger, bokstavsballonger, sifferballonger samt partyartiklar till kalas och fester.

 

Välkommen till C4 Shopping  i Kristianstad, närmare 90 butiker, caféer, restauranger och service. 1500 gratis parkeringsplatser, gångavstånd från Hammarhallen.

 

Länsförsäkringar, vi finns nära våra kunder i den lokala bygden. Det vi gör, gör vi med kunden i centrum. Vi arbetar nära varandra, är omtänksamma och har en stark gemenskap. Vi hjälper dig med hela din ekonomi! Komplett skydd för din familj och dina ägodelar, allt samlat på samma ställe.

 

C4 Energi är det lokala och hållbara energibolaget som ägs av Kristianstads kommun. Vi är i ledningen. Både när det gäller vår teknik men också när det kommer till hållbart företagande.

 

I Kristianstad kommun förenas det bästa av flera världar. Här finns lugnet med varierad natur, men också spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap.


KFUM är en av Sveriges största ungdomsrörelser och en del av den globala YWCA- och YMCA-rörelsen. Vi är en bred rörelse som utgår från ungas vilja till engagemang och behov, med många olika verksamheter. Vi har scouter, basket, teater, musik, e-sport, lägergårdar och mycket mer.

 

AB Kristianstadsbyggen (ABK) är kommunens största bostadsbolag. Huvuduppgiften är att bygga nya fastigheter och att förvalta de cirka 9 200 bostäder och 240 kommersiella lokaler vi redan äger. Vi är en av de största arbetsgivarna i kommunen med över 200 anställda fördelade på huvudkontor, områdeskontor och i våra bostadsområden.

 

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

Sommarjobba med basket!
2024-04-04 09:27

Tillsammans med våra partners Sparbanken Skåne & Lov i Kristianstad har vi även i år möjlighet att hjälpa barn och unga till en meningsfull och rolig sommar samtidigt våra medlemmar erbjuds att sommarjobba med basket! 

 

PopUp - SommarBasket

Klubben kommer, som vanligt, arrangera prova-på-basket-tillfällen runt om i Kristianstad Kommun som gör det möjligt för barn och ungdomar att testa världens bästa sport, basket. Det ger oss också möjligheten att erbjuda våra ungdomsspelare världens bästa sommarjobb - basketcoach. En riktigt fin Win-Win-situation alltså.

 

Vi söker dig som är över 15 år och vill vara ledare för PopUp - SommarBasketen men vi söker också dig som är över 18 år och vill vara huvudansvarig - har du körkort & tillgång till bil är det en fördel. 

 

Klubbens sommar-jobbs-team kommer under vecka 26-32, måndag till onsdag, åka till olika platser i Kristianstad och hålla basket träningar. Du planerar och organisera aktiviteten, leder och visar övningar. Själva aktiviteten pågår mellan 14-16 samt 15 minuters för- och efterarbete.

 

För oss är det viktigt att du är en förebild och möter alla barn och ungdomar med respekt, glädje och intresse. Att du har ett stort baskethjärta som visar sig genom ett stort kunnande och stort engagemang är ett måste och en självklarhet för oss.

 

Teamet ansvarar för att föra statistik på antalet deltagare som redovisas till kommunen. Ni ansvarar också för ta hand om utrustning, tex bollar, koner och västar. 

 

3x3-turnering - sommarens stora streetbasket-händelse i Kristianstad

Vi söker dig som vill jobba under arrangemanget, det kan röra sig om allt från att bygga och riva tävlingsområdet, döma matcher till att stå i kiosken. Turneringen är planerad till den 10 augusti och hålls på Österängs utomhusplan. Det kommer att gå utmärkt att kombinera deltagande i turneringen med att jobba under turneringen.

 

Förutsättningar:

Lön: 75 kr/timmen (inklusive semesterersättning), samma som C4-lägret. För dig som ansvariga ledare vid SommarBasket är lönen 100 kr/timmen (inklusive semesterersättning).

Sista dagen att ansöka: 30 april

Du ansöker till sommarjobben här! 

 

Frågor ställer du till: info.kfumc4basket@gmail.com

 

...och det finstilta.

Sommarjobben ovan förutsätter att vi får de projektmedel vi sökt hos Lov i Kristianstad (kommunen) & SparbanksStiftelsen 1826. Om vi inte får dessa medel måste vi dra ner på sommarjobbs-ambitionen.

Styrelsearbete, något för dig?
2024-04-01 09:58

Kul att du hittat hit och att du tycker basket är viktigt, det gör vi också.


VILL DU eller VET DU NÅGON som skulle vilja sitta i styrelsen i KFUM Kristianstad Basket - TIPSA OSS!

 

Vi letar efter dig som vill engagera dig i vår klubbs styrelse. Vi tror att du har ett stort hjärta för föreningsliv, älskar du dessutom basket är det ett stort plus men inget krav. 

 

KFUM Kristianstad Basket är en förening som sätter medlemmarnas hälsa, glädje och utveckling främst. Vi eftersträvar att vara en klubb som har en fin klubbanda och samhörighet, vilket gör att man vill stanna kvar, både som spelare och ledare. Vår förhoppning är att våra medlemmar i framtiden ser tillbaka på sina basketår med glädje.

 

Som styrelseledamot blir du en del av basketfamiljen och får möjlighet att utveckla och göra vår förening starkare. Förutom löpande föreningsfrågor blir det viktigt att framöver utveckla och stärka värdegrundsarbetet, balansera ekonomin, verka för ökat föräldraengagemang samt arbeta med ledarförsörjningsfrågor. 

 

Känner du att du skulle vilja bli en del av styrelsen? Eller vet du någon som är som klippt och skuren för utmaningen?  Vill du veta mer? I så fall är du välkommen att höra av dig till Sussie Johansson som sitter i valberedningen. Sussie nås på sujo9603@gmail.com eller 0760-80 57 53.

 

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

Anmälan till NationaldagsTurneringen öppen!
2024-03-30

Nu öppnar anmälan till vår EasyBasket-turnering på nationaldagen den 6:e juni. Vill ditt lag vara med och spela och bidra till Skånes trevligaste EasyBasket-turnering? Tveka i så fall inte på att anmäla er.

 

Mer info om turneringen och anmälan!

 

Vill du eller ditt företag skänka priser till vårt lotteri vid turneringen eller sponsra turneringen är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi har sponsringspaket från 2.000kr - 10.000kr, läs mer om våra sponsringspaket här.

 

Vill du veta mer eller har någon fråga kontaktar du johan.kfumc4basket@gmail.com

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
KFUM C4 Basketskola, 10/02 16:42 
KFUM C4 Kings U20, 14/01 00:07 
KFUM C4 Kings Herr, 09/01 14:48 
KFUM C4 Queens 10/11/12, 27/10 10:04 
KFUM C4 Kings 10, 27/10 10:02 
KFUM C4 Queens 06-09, 27/10 09:57 
 
Följ oss
Stötta oss
Sponsorer
Partners
Försäkring