""
Home of Kings & Queens
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad Basketbollförening
Basket

Bli medlem i KFUM Kristianstad Basketbollförening
BLI MEDLEM
Spelschema - NationaldagsTurneringen!
2024-05-22 10:53

Den 6:e juni arrangerar vi Nationaldagsturneringen - tillsammans gör vi turneringen till Skånes trevligaste EasyBasket-turnering!

 

Spelschema

U10 Mix

Flickor 12 

Pojkar 12

 

Regler & matchlängd

Easy Basket-regler.

Flickor12 & Pojkar12, EB-lila-regler

U10 mix, EB-blå-regler 

Matcherna är 4 x 5 minuter.

 

Kiosk & Lotteri

Vi kommer erbjuda kiosk med enklare mat och gottigheter. Under turneringen kommer vi arrangera vårt populära boule-lotteri samt lotteri i kiosken med finfina priser.

 

Frågor, ställs till

johan.kfumc4basket@gmail.com

 

===

 

Stort tack till våra partners som gör turneringen möjlig;

C4 Energi är det lokala och hållbara energibolaget som ägs av Kristianstads kommun. Vi är i ledningen. Både när det gäller vår teknik men också när det kommer till hållbart företagande.

 

Länsförsäkringar, vi finns nära våra kunder i den lokala bygden. Det vi gör, gör vi med kunden i centrum. Vi arbetar nära varandra, är omtänksamma och har en stark gemenskap. Vi hjälper dig med hela din ekonomi! Komplett skydd för din familj och dina ägodelar, allt samlat på samma ställe.

 

Med cirka 850 olika sorter i lådorna så har Kandyz Kristianstads bästa utbud av superfärskt lösgodis. I butiken finns även ett glasscafé samt stort sortiment av snacks och olika typer av drycker.

 

Välkommen till C4 Shopping i Kristianstad. Närmare 90 butiker, caféer, restauranger och service. 1500 gratis parkeringsplatser, gångavstånd från Hammarhallen.

 

Hos Ica Maxi Kristianstad kan du fixa alla vardagsbestyr och handla det du behöver på ett och samma ställe. Vi har ett brett sortiment av allt från fina färskvaror, säsongens frukter och grönsaker, delikatesser, blommor och skafferivaror till köksprylar, trädgårdsredskap, inredning, böcker och kläder. För alla tillfällen och alltid till låga priser. Vi i personalen finns nära till hands för att hjälpa dig och vi delar gärna med oss av inspiration, tips och idéer. Självklart kan du även handla hemifrån i vår smidiga onlinebutik!

 

I Kristianstad kommun förenas det bästa av flera världar. Här finns lugnet med varierad natur, men också spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap.


KFUM är en av Sveriges största ungdomsrörelser och en del av den globala YWCA- och YMCA-rörelsen. Vi är en bred rörelse som utgår från ungas vilja till engagemang och behov, med många olika verksamheter. Vi har scouter, basket, teater, musik, e-sport, lägergårdar och mycket mer.

 

AB Kristianstadsbyggen (ABK) är kommunens största bostadsbolag. Huvuduppgiften är att bygga nya fastigheter och att förvalta de cirka 9 200 bostäder och 240 kommersiella lokaler vi redan äger. Vi är en av de största arbetsgivarna i kommunen med över 200 anställda fördelade på huvudkontor, områdeskontor och i våra bostadsområden

Komma ut!
2024-05-21 15:19

Välkommen att fira den internationella Pride månaden med RF-SISU Skåne genom att ta del den helt unika och gripande föreställning av HBTQ-monologen "Komma ut”.

 

11 juni klockan 18-20.30, Quality Hotel Grand, Kristianstad

 

Under kvällen får vi följa den homosexuelle killen Andreas och hans första tankar kring sin sexualitet, hur vännerna tar det och hur en hel värld kan vändas upp och ner när familjemedlemmar inte accepterar en för den man är.

 

I monologen bemöts många fördomar kring homosexualitet och på ett gripande men samtidigt humoristiskt sätt får publiken lära sig att respektera och förstå sin omgivning, bli mindre fördomsfull och lära att älska sig själva för den person de är.

 

Efter föreställningen kommer vi också att ha möjlighet att samtala och reflektera tillsammans om de känslor och tankar som monologen väcker.

 

Föreställningen är helt gratis och är öppen för spelare, föräldrar coacher, välkomna!

Till anmälan!

 

#c4basketcares

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

EB-domare till Nationaldagsturneringen
2024-05-19 20:00

Det börjar närma sig den 6 juni och Nationaldagsturneringen, vi hoppas på en härlig basketdag i Hammarhallen för våra yngsta lirare.

 

Vi är 15 lag från 6 olika klubbar anmälda i tre olika klasser = mycket matcher att döma.

 

Har du möjlighet att döma denna dag? Kontakta isf Johan!

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

Lobas vinner KingsCup
2024-05-19 19:15

Lobas vinner KingsCup, grattis!

 

Bilder från turneringen dyker upp på våra sociala medier inom kort!

 

Tack alla som varit med och bidragit till en trevlig basket-söndag.

Extra årsmöte - valärenden
2024-05-12 18:40

Den 10 juni 18.30 bjuder vi in till extra årsmöte i Hammarhallen. Vi kommer hantera valärenden på mötet.

 

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

Ledarstipendiet till Ahmed & Munira - Grattis!
2024-05-08 08:13

I tisdags delades idrottsledar-stipendiet ut för att hylla idrottsledare i Skåne.

 

Våra duktiga ungdomsledare Ahmed Shammout & Munira Mohamed, Munira var nominerad av @hemmaplan_kristianstad, mottog priset.


Stort grattis och tack @sparbankenskane & @rfsisu.skane

 

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
KFUM C4 Basketskola, 10/02 16:42 
KFUM C4 Kings U20, 14/01 00:07 
KFUM C4 Kings Herr, 09/01 14:48 
KFUM C4 Queens 10/11/12, 27/10 10:04 
KFUM C4 Kings 10, 27/10 10:02 
KFUM C4 Queens 06-09, 27/10 09:57 
 
Följ oss
Stötta oss
Sponsorer
Partners
Försäkring