""
Home of Kings & Queens
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad Basketbollförening
Basket

Bli medlem i KFUM Kristianstad Basketbollförening
BLI MEDLEM
Basket på jullovet
2023-12-01 09:38

Följande basket-aktiviteter erbjuds under jullovet;

 

Den 28 december, arrangerar vi Kings & Queens 2vs2-tournament mellan 16 - 19 i Hammarhallen. En repris på det populära eventet på sportlovet, 

 

Kort om eventet;

Ett lag består av 2 personer och kan vara i vilken ålder som och kan blandas tjej & kille. Vi har plats för 30 lag, först till kvarn. Aktiviteten riktar sig främst till dig i åldern 12 år och uppåt (vi spelar på höga korgar).


Open Gym

Vid Open Gym bedrivs ingen organiserad träning utan spelarna ansvarar själva för sin träning - vilket innebär härlig basketaktivitet i hela hallen och det brukar vara mycket uppskattat bland våra medlemmar. Vuxna ledare finns alltid på plats, ibland bjuder vi på mellanmål & eventuellt håller även kiosken öppet! Aktiviteten riktar sig främst till dig i åldern 8-18 år

 
Open Gym-tider i Hammarhallen
   - tisdag 2 januari klockan 11-13
   - fredag 5 januari klockan 11-13
 

Aktiviteterna ovan är en del i Kristianstad Kommuns Lov-aktiviteter och är öppen för alla barn & ungdomar i kommunen. Alla aktiviteter är gratis!

Läs mer om Kristianstad kommuns jullovs-aktivteter.

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

Årsmötet 29 november
2023-12-01 09:34

Vid årsmötet den 29 november fastslog klubbens verksamhetsplan för säsongen 23/24.

 

Förutom sittande styrelseledamöter valdes Jessica Pettersson om på två år samt Ingemar Nilsson valdes in som suppleant på ett år. Årsmötet kunde inte välja ny ordförande, valberedningen & styrelsen återkommer i frågan.

 

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

 

Förnyat samarbete med C4 Energi
2023-11-30 08:42
Förnyat samarbete med C4 Energi

Vårt samarbete med C4 Energi fortsätter även över 2024.

Tack!

 

C4 Energi är det lokala och hållbara energibolaget som ägs av Kristianstads kommun. Koncernen består av tre bolag C4 Energi AB, C4 Elnät AB och Kristianstads Biogas AB. Vi är i ledningen. Både när det gäller vår teknik men också när det kommer till hållbart företagande. Det går bra för C4 Energi och det är tack vare våra kunder som väljer oss för våra trygga och miljövänliga produkter och tjänster.

 

Läs mer här.

Köp Bingolotter av oss
2023-11-29

I vår klubb blir medlemmarna och deras föräldrar inte tvingade att sälja x antal lotter varje säsong. Detta trots att lottförsäljning skulle ge ett mycket välkommet tillskott i vår klubbkassa. Men vi tror inte på att tvinga på medlemmarna en extra utgift och en "dold medlemsavgift".

 

Däremot tror vi att många av er sätter stort värde på en julkalender och eller en uppesittarlott inför julen. Istället för att köpa den kalendern eller lotten av grannen eller den lokal ICA-handlaren får ni gärna köpa lotterna av oss. Köper du lotter av oss har du chans att vinna stort samtidigt som du stöttar oss - en riktigt fin vinn-vinn! 

 

Vill du köpa Bingolottos julkalender eller uppesittarlott? Skicka då ett mejl till johan.kfumc4basket@gmail.com så levererar vi dina lotter till dig enligt överenskommelse.

Vi kommer också vid herrmatcherna, i slutet av november och början av december, finnas i hallen för att sälja dessa lotter.

 

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

Vi söker coacher & ledare
2023-11-21 10:51

Coacherna i vår klubb får inte bara en härlig gemenskap vi arvoderar också våra coacher. Så istället för ett tråkigt extrajobb på en snabbmatsrestaurang kan du i vår klubb ha världens bästa extrajobb - BASKETCOACH! 

 

Vi letar efter dig med ett hjärta för föreningsliv - hos oss är ingen insats för liten! Älskar du dessutom basket, har basketkunskap eller ledarerfarenhet från annan bollsport är det ett stort plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill sprida din glädje och kunskap i vår klubb.

 

Vi ser till att du får en bra utbildning inom basket & ledarskap med hjälp av befintliga tränare, Skånebasket, Svensk Basket samt RF/SISU.

 

Känner du att du skulle vilja bli en del av vår förening så är du välkommen att höra av dig till johan.kfumc4basket@gmail.com

 

Vet du förresten att vi är den åttonde största klubben och den mest växande klubben, sett till LOK-närvarotillfällen, i Kristianstad kommun. Det tycker vi är väldigt kul men det kräver också att vi blir fler ledare och coacher i klubben.

 

===

Frågor? Mejla oss på info.kfumc4basket@gmail.com

Följ oss på Facebook & Instagram, vi heter @kfumc4basket

 
Tidningsurklipp, Bladet
2023-11-19 14:46

Karin, vår ordförande som lämnade ordförandeposten ifjol, håller på att städa ut sina baskethyllor och har då hittat lite gamla tidningsurklipp. Känner ni igen någon?

 

Tack för att du samlat på dig Karin!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
KFUM C4 Queens 10/11/12, 27/10 10:04 
KFUM C4 Kings 10, 27/10 10:02 
KFUM C4 Queens 08/09, 27/10 09:57 
KFUM C4 EasyBasket 12/13, 27/10 09:54 
KFUM C4 Kings Herr, 27/10 09:51 
KFUM C4 Kings 11, 27/10 09:50 
 
Följ oss
Stötta oss
Sponsorer
Partners
Försäkring