""
Home of Kings & Queens
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Kristianstad Basketbollförening
Basket

Jämställdhetsutveckling
KFUM Kristianstad Basket tror att ett jämställt samhälle är ett mer hållbart samhälle.

Vi tror också att vår verksamhet berikas av en mångfald hos ledare och deltagare. Om du behandlar andra människor som du själv vill bli behandlad, då blir du en bra ledare inom KFUM Kristianstad Basket.

 

Med vår jämställdhetsutveckling vill vi inspirera och utveckla. Vi vill att tjejer och killar, kvinnor och män ska ha lika möjligheter på alla nivåer hos oss. Alla är välkomna! Vi vill vara en samlingsplats för alla människor, som gillar basket och som vill bli respekterade för sin egen skull.

 

Låt oss alla mötas på lika vilkor redan från början. Alla människor är olika, men de är ändå lika värda. 

 

Visst är det roligt att vinna, men alla kan inte bli bäst på en basketplan. Det är många matcher i matchen. Alla ska känna att idrott är kul. Det är där vi som förening kommer in, våra duktiga ledare ska lyfta fram det bästa i varje ung människa. Idrott är gemenskap! Förmåga att samverka med dina lagkamrater. Basket lär dig respekt och regler – både skrivna och oskrivna –  för medspelare, motspelare och domare.

För oss är basket ett sätt att få unga människor att utvecklas till starka personligheter ur en jämställdhetsperspektiv. Att alla duger, att alla får vara med. Det är grundtanken i vårt idrott.

 
Följ oss
Stötta oss
Sponsorer
Partners
Försäkring